Laakavuoressa kuluvalla lukuvuodella luokkien sijoittelu on muuttunut aikaisemmista vuosista. Tänä vuonna 1-2. luokan oppilaat ja pienluokka B ovat opiskelleet yläkerrassa,  5-6.luokkalaiset omassa ”siivessään” pienten alakerrassa, kolmos-neloset ovat pitäneet majaansa ”Nutan” vanhoissa tiloissa, ja pienluokka A ja tuettuluokka omassa käytävässään alakerrassa. Seuraavassa jutussa koulumme viidesluokkalaisten mielipidekirjoituksia luokkien sijoittelusta luokuvuoden lopussa.

Mielipide kirjoitus

Minusta on hyvä että, 5 ja 6 luokat ovat pääoven käytävällä koska, olemme koulun vanhimmat ja suurinosa meistä on kavereita heidän kanssa niin jos ei oltaisi niin tunnin jälkeen käytävillä juostaisiin koko ajan.

Mutta kuitenkin pahoja puolia on ja yksi niistä on se että, kun välitunti alkaa meillä on paljon asioita kerrottavana toisillemme joten alkaa melu ja pukeminen ja ulos meneminen kestää. Tämä voi olla myös muissa luokka käytävissä niin kuin 3-4 ja 1-2 luokissa. 1-2 luokat ovat yläkerrassa ja se on hyvä koska, he ovat isoimpia luokkia ja siellä on paljon tilaa. Sama juttu 3-4 luokille .

S.A. 5AB

Mielipide kirjoitus!

Minun mielestä luokka lajitelma on hyvä idea, koska ja useimmat voivat innostua siitä se kuitenkin olisi hyvä jos kaikki Suomen koulut tekisivät samoin. Tämä asia koskee koko Suomea ja Suomen kouluja. Nyt pitäisi tehdä niin, että kaikki oppilaat menevät sanomaan teidän opettajille, että tehdään luokka lajitelma. 1 & 2 luokat menevät yläkertaan 3 & 4 menevät uudelle puolelle ja 5 & 6 luokat ovat alakerrassa. Jos teidän koulussa ei ole ylä kertaa niin laittakaa niitä luokkia joillekin käytäville, mutta minusta tämä olisi hyvä idea joten ottakaa ideasta kiinni ja miettikkää sitä. Loppu <3.

H.A. 5AB

Luokka sijoittelut ovat hyödyllisiä

Minun mielestä on hyvä, että 1-2 luokat ovat yläkerrassa yhdessä, koska he ovat koulun nuorimpia oppilaita ja heillä on samat tehtävät.3-4 luokilla on hyvä ja rauhallinen tila, että he voisivat työskennellä siellä rauhallisesti. 5 luokka ja 6 luokka tekevät usein yhteistyötä esimerkiksi äidinkielessä ja valinnaiskursseissa. Minun mielesta tämä järjestys on hyvä ja hyvä, että se on pysyvä.

A.W. 5AB

Luokka sijoittelu kouluihin

Luokka sijoittelu on kätevä tapa, koska sillä voi laittaa sopivimman ikäiset samalle käytävälle.

Mielestäni luokka sijoittelu pitäisi tulla kouluihin , koska sillä voi hyödyntää tehtäviä samantyylisen luokkien kanssa. Luokka sijoittelulla voi yhdistää eri luokkien samankaltaisuudet. Luokka sijoittelu tarkoittaa tavallaan luokkien järjestelyä . Luokka sijoittelu pitäisi tulla kouluihin, koska sillä pystyy edistää oppimista.Luokka sijoittelulla voi tulla monenlaisia kokemuksia.Näiden takia luokka sijoittelu pitäisi tulla mielästäni kouluihin.

M.M. 5AB

 

Mainokset