Goosebumps KAUHUN KULISSIT 

    Kirjan on kirjoittanut R.L.STINE. Minun mielestä kirjan kyllä kannatta joskus lukea koska, se on erittäin jännittävä ja kiinnostava monissa kohdissa, mutta kyllä joskus tulevat tylsiä kohtia, mutta se ei haittaa yhtään koska joskus lukijoiden pitää rauhoittaa heidän aivot ja sellaiset hetket rauhoittavat lukijoita.  

     Hahmot ovat tosi kiinnostavia esim. rohkea, vähän ärsyttävä ja erinomaisesti hauska, omalla tavalla, mutta valmis tulla auttamaan kaveria, milloin vaan Martty. Ainoastaan mitä ärsyttää on se, että heti alussa kirjoittaja ei kerro kuka on poika tai tyttö, mutta se kuittenkin selviää lukemisen aikana.  

     Voin sanoa, että kirja sopii ihmiselle joilla on tosi paljon mielikuvitusta koska päähenkilöt joutuvat moniin paikkoihin missä heitä odottavat uusia ongelmia ja yllätyksiä. Minusta on aina kiva kokeilla lukea jotain uusia ja kiinnostavia kirjoja ja vaikka se on minun mielestä tosi lyhyt (124 sivua), mutta kirja kuittenkin oli yllättänyt minua monta kertaa lukemiseen aikana.  

      Minun puolistaan sitä kannatta lukea koska lukemisen aikana syntyy monta kysymystä joihin ei saa vastausta edes kirjan lopussa vaan syntyvät uudet kysymykset. 

Veronika Maltceva 6A

Mainokset