Uuden vuoden alkaessa monet tekevät lupauksia liittyen tulevaan vuoteen. Haastattelin kolmasluokkalaisia ja kyselin heidän suunnitelmistaan sekä toiveistaan alkaneelle vuodelle 2020.

 

sdr

 

Zakke

”Lupaan leikkiä enemmän pikkuveljeni kanssa. Toivon, että koulussa pelattaisiin enemmän polttopalloa. Toivon myös, että saisimme toisen hiekkakentän.”

 

Oliver

”Lupaan auttaa äitiä enemmän. Vien esimerkiksi meidän vauvamme vaipat roskiin. Isää autan kauppakassien kantamisessa kotiin. Aion myös tiskata ja imuroida joskus. Toivon, että koulussa olisi enemmän sisäliikuntaa, englantia ja S2-tunteja.”

 

Emppu

”Lupaan auttaa äitiä kotitöissä. Olen jo esimerkiksi imuroinut kotona. Toivon, että tekisimme kevään aikana koulussa kivoja retkiä ja laskisimme vaikeita tehtäviä enemmän.”

 

Heta

”Lupaan itselleni, että ammun seuraavana uutena vuotena enemmän raketteja. Toivon, että koulussa tehtäisiin jotain kemiaan liittyvää. Isosiskollani on jo kemiantunteja yläasteella. Heurekassa oli kivaa vierailla syksyllä, koska siellä sai kokeilla ja tutkia tiedejuttuja.”

 

Jännityksellä jäämme odottamaan, toteutuvatko kolmasluokkalaisten lupaukset ja toiveet vuoden 2020 aikana.

 

Mariam